Berlin (med fotboll)

Pris:  2695:-
3195: - med fotbollsbiljett

I priset ingår resa med turistbuss t/r Berlin, broavgifter, färjeavgit, 3 övernattningar del i dubbelrum (Dubbelsäng) frukost dag 2–4, och guidade turer. Tillägg för enkelrum 500:-

Dag 1 
Avresa 09.00 Hyllie Arena (är ni en grupp på minst 10 hämtar vi er på en plats som ni bestämmer utan kostnad). Vi åker via Danmark ner till Gedser-Rostock och vidare till Berlin som vi ankommer på eftermidagen och checkar in på hotellet. På kvällen ordnar vi en rundtur på pubbar och nattklubbar.

Dag 2
Guidad tur på förmidagen runt intressanta platser i Berlin. På eftermiddagen åker vi till Stone Brewing för en guidad tur på bryggeriet och efter det så äter vi på plats.

Dag 3
atchdag Hertha Berlin – Schalke 04. Vi samlas ett par timmar innan match och hittar någon intressant pub för att sedan gemensamt bege oss till Olympia stadium för match. Efter matchen så blir det en bar runda för dom som vill. För er som inte ska se fotboll så har ni egen tid i Berlin och för dom som vill så kan man ansluta fotbolls gruppen på kvällen.

Dag 4
Hemresa. Vi lämnar hotellet runt 10-tiden och beger oss hemåt. Det blir även möjlighet till gränshandel. Vi beräknar med att vara i Malmö ungefär ca. 19.00.
 
Hotell: Motel One Berlin-Hauptbahnhof